Barcelona / Activiteiten / Shoppen en winkelen

Shoppen in Barcelona

Tips voor de beste winkelstraten en winkelcentra van Barcelona

Shoppen in Barcelona

De beste tips over shoppen, uitverkoop, winkelcentrum en winkelen in Barcelona. Wat zijn de beste winkelstraten en winkelcentra om te shoppen in Barcelona.

Waar shoppen in Barcelona?

Winkels in Barcelona zijn meestal geopend tot 20:00 uur. Kleine winkeltjes hebben nog vaak een siesta tussen 13:00 en 16:00 uur. Dit geldt niet voor de grote ketens en warenhuizen. Op zondag (behalve rond kerst) zijn veel winkels trouwens gesloten, behalve in elke winkelcentra zoals Maremagnum in Port Vell. Voor dit winkelcentrum gaat u met de metro naar de halte Drassanes (Lijn 3).

Uitverkoop in Barcelona is tweemaal per jaar, namelijk januari/februari en juli/augustus. Tip: Haal bij een toeristenbureau (o.a. op Plaça de Catalunya, een ideaal startpunt om te shoppen) een gratis shoppingmap.

Goede winkelstraten in Barcelona

Goede winkelcentra in Barcelona

De designer outlet La Roca Village is een waar shoppingparadijs zo'n 40 minuten buiten Barcelona. De echte shopper boekt hier een busreis naar deze designer outlet.

las arenas barcelona winkelen
haven Port Vell

Port Vell met aan de overkant van de loopbrug Mare Magnum en links 'Las Arenas'

barcelona bezienswaardigheden stedentrip
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.38%) 38 reviews
7 januari 2022 : "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Barcelona."