Home / Activiteiten / Boot

Boot Barcelona

Boottochten & boot huren in Barcelona

Boot en boottocht barcelona

Alles over tochten met de boot in Barcelona. Van Las Golondrinas boten tot catamaran boottochten in Barcelona vanuit de haven Port Vell.

Boottocht Barcelona & rondvaart

boot barcelona en boottochtenLas Golondrinas is de maatschappij met boten die rondvaren door de oude haven Port Vell of langs het strand van Barcelona. Opstappen en kaartverkoop van de boottocht en rondvaart van Las Golondrinas is bij het water aan de voet van de Columbus monument. De boottochten van Las Golondrinas zijn dagelijks en u kunt kiezen uit twee tochten. Een rondvaart met de boot door de oude haven van Barcelona van 40 minuten (7 euro) of een boottocht van 1 uur en 30 minuten (15 euro) langs de kust van Barcelona.

Tickets voor de boottochten van Las Golondrinas koopt u eenvoudig vooraf via deze website

Speedboot trip Barcelona

Met een speedboat de kustlijn van Barcelona ontdekken? Ga mee op de XMAX op een boottocht van 50 minuten (max 40 passagiers) van de oude haven Port Vell naar het Port Forum en weer terug. Tickets (12,50 euro volwassenen) voor de boottocht zijn te koop bij het water aan de voet van de het standbeeld van Columbus.

Meer info over de speedboat trip? www.barcelonaspeedboat.com

Catamaran trip Barcelona

Op een catamaran van Osrom de kust van Barcelona ervaren. De boottochten duren 1 uur en 30 minuten. Twee keer per dag is er de standaard boottocht, een Jazz cruise en een Sunset cruise. Tickets (vanaf 14,50 euro volwassenen) voor de boottocht zijn te koop bij het water aan de voet van de Columbuszuil.

Meer info over de catamaran boottocht? www.barcelona-orsom.com

Booze Party-Boottocht

Twee uur lang feesten op de partyboot met DJ en drank. Meer info vindt u hier.

barcelona bezienswaardigheden stedentrip