Barcelona / Hotels in Barcelona

Hotels Barcelona

Wat zijn de beste hotels in Barcelona?

Beste hotels Barcelona

Barcelonapagina.nl: links naar beste hotels, hostels en andere accommodaties in Barcelona. Wat zijn de beste hotels in deze Spaanse stad? Uw hoteltips vindt u hier!

Beste hotels in Barcelona

Zoekt u een hotel in Barcelona? Op deze pagina vertellen wij u alles over de beste hotels in de verschillende prijsklassen en kunt u lezen wat de leukste wijken in Barcelona zijn als uitvalsbasis voor uw hotel:

Goedkope hotels

Hostal Goya
Hostal Goya
Meer info
Barcelona hotel
Forget me not plus
Meer info
Aparthotel Silver
Aparthotel Silver
Meer info
Barceló Raval
Barceló Raval
Meer info

Middenklasse hotels

Hotel Barcelona
Olivia Balmes Hotel
Meer info
Hotel Jazz Barcelona
Hotel Jazz
Meer info
Room Mate Pau
Room Mate Pau
Meer info
Europark
Europark
Meer info

Luxere hotels

Casa Camper Hotel
Casa Camper Hotel
Meer info
Alma Barcelona GL
Alma Barcelona GL
Meer info
Beste Hotels Barcelona
Yurbban Trafalgar
Meer info
Olivia Plaza Hotel
Olivia Plaza Hotel
Meer info

5-sterren hotels

El Palace Hotel
El Palace Hotel
Meer info
W Barcelona
W Barcelona
Meer info
Ohla Barcelona
Ohla Barcelona
Meer info
Hotel The Serras
Hotel The Serras
Meer info

Meer hotels in Barcelona

Booking.com

Wijken voor uw hotel in Barcelona

Voorkom een hotel aan La Rambla; u zit misschien centraal voor alle bezienswaardigheden, maar de levendige Ramblas kan zorgen voor het nodige geluidsoverlast. Zoek uw hotel of hostel in Barcelona bij voorkeur in een van de onderstaande wijken van Barcelona:

1. El Born: Deze wijk ligt ideaal tussen de Gotische wijk en Barceloneta (strand en haven) ingeklemd. Leuk shoppen in de smalle straatjes met authentieke winkeltjes, borrelen, restaurants en alle bezienswaardigheden liggen dus op loopafstand van uw hotel.

2. Gracia: Dit is een gezellige studentenwijk. Veel leuke lunchtentjes, restaurants en bars waar juist de lokale bevolking graag uit eten gaat. Deze wijk Gràcia ligt o.a. vlakbij parc Guell, maar voor andere bezienswaardigheden zult u afhankelijk zijn van de metro.

3. El Raval: Wijk die steeds hipper wordt en de meest kunstzinnige en alternatieve wijk van Barcelona. Veel nieuwe winkeltjes en restaurants van lokale ondernemers. 's Avonds soms een iets minder prettige buurt, maar rond het plein van Rambla de Raval zult u een gezellige wijk aantreffen.

4. Poble Sec: Deze wijk is gelegen tussen de Montjuïc en het hippe El Raval. Opkomende (hippe) wijk met nieuwe barretjes, restaurants en veel winkels, zoals het winkelcentrum Las Arenas.

5. Eixample: De grootste wijk van Barcelona met lange brede straten, nette winkels, goede hotels en diverse clubs en restaurants. Dit maakt de Eixample tot een prima buurt om te verblijven. In de wijk ligt o.a. de Sagrada Familia, Casa Mila en de winkelstraat Passeig de Gràcia.

6. El Poble Nou: Minder drukke wijk (het voormalige vissersdorp), maar wel hip en veel leuke pleintjes met allerlei bars en restaurants. Voordeel is dat het strand dichtbij het hotel ligt (op onderstaande kaart ligt El Poble Nou net rechts buiten de kaart bij Vila Olimpica).

wijken en hotels in barcelonaDe wijken van Barcelone

Hostels Barcelona

Het aanbod van hostels in Barcelona is groot. Volgens diverse beoordelingsites zijn dit de 10 beste hostels van Barcelona:

  1. Yeah Barcelona Hostel
  2. Black Swan Hostel
  3. Bed&Bike Barcelona
  4. Generator Hostel Barcelona
  5. Hostel One Paralelo
  6. Room018BCN
  7. Itaca Hostel
  8. Jam Hostel Barcelona
  9. 360 Hostel Barcelona
  10. Sant Jordi Hostel Rock Palace

Campings Barcelona

Info over campings in de buurt van Barcelona

Appartementen Barcelona

OK Apartment Barcelona

Info over appartementen in Barcelona

barcelona hotels
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.38%) 12 reviews
22 oktober 2023 : "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden en wat te doen in Barcelona stad."