Home / Hotels in Barcelona

Hotels Barcelona

Wat zijn de beste hotels in Barcelona?

Beste hotels Barcelona

Barcelonapagina.nl: links naar beste hotels, hostels en andere accomodaties in Barcelona. Wat zijn de beste hotels in deze Spaanse stad? Uw hoteltips vindt u hier!

Beste hotels Barcelona

Beste hotels in Barcelona volgens beoordelingssites:

Budget hotels Middenklasse Luxe hotels
The Hotel 592 - Adults Only Olivia Balmes Hotel (Score 9,5 !) Casa Camper Hotel Barcelona (Score 9,6 !)
Rodamón Barcelona Hostel Hotel Jazz Mercer Hotel Barcelona
Aparthotel Silver Room Mate Pau Alma Barcelona
Hotel Medicis Barcelo Raval Hotel Yurbban Trafalgar
Hotel Canton Europark El Palace Hotel

Booking.com

Wijken voor uw hotel in Barcelona

Voorkom een hotel aan La Rambla; u zit misschien centraal voor alle bezienswaardigheden, maar de levendige Ramblas kan zorgen voor het nodige geluidsoverlast. Zoek uw hotel of hostel in Barcelona bij voorkeur in een van de onderstaande wijken van Barcelona:

1. El Born: Deze wijk ligt ideaal tussen de Gotische wijk en Barceloneta (strand en haven) ingeklemd. Leuk shoppen in de smalle straatjes met authentieke winkeltjes, borrelen, restaurants en alle bezienswaardigheden liggen dus op loopafstand van uw hotel.

2. Gracia: Dit is een gezellige studentenwijk. Veel leuke lunchtentjes, restaurants en bars waar juist de lokale bevolking graag uit eten gaat. Deze wijk Gràcia ligt o.a. vlakbij parc Guell, maar voor andere bezienswaardigheden zult u afhankelijk zijn van de metro.

3. El Raval: Wijk die steeds hipper wordt en de meest kunstzinnige en alternatieve wijk van Barcelona. Veel nieuwe winkeltjes en restaurants van lokale ondernemers. 's Avonds soms een iets minder prettige buurt, maar rond het plein van Rambla de Raval zult u een gezellige wijk aantreffen.

4. Poble Sec: Deze wijk is gelegen tussen de Montjuïc en het hippe El Raval. Opkomende (hippe) wijk met nieuwe barretjes, restaurants en veel winkels, zoals het winkelcentrum Las Arenas.

5. Eixample: De grootste wijk van Barcelona met lange brede straten, nette winkels, goede hotels en diverse clubs en restaurants. Dit maakt de Eixample tot een prima buurt om te verblijven. In de wijk ligt o.a. de Sagrada Familia, Casa Mila en de winkelstraat Passeig de Gràcia.

6. El Poble Nou: Minder drukke wijk (het voormalige vissersdorp), maar wel hip en veel leuke pleintjes met allerlei bars en restaurants. Voordeel is dat het strand dichtbij het hotel ligt (op onderstaande kaart ligt El Poble Nou net rechts buiten de kaart bij Vila Olimpica).

wijken en hotels in barcelonaDe wijken van Barcelone

Hostels Barcelona

Het aanbod van hostels in Barcelona is groot. Volgens diverse beoordelingsites zijn dit de 10 beste hostels van Barcelona:

  1. Yeah Barcelona Hostel
  2. Black Swan Hostel
  3. Bed&Bike Barcelona
  4. Generator Hostel Barcelona
  5. Hostel One Paralelo
  6. Room018BCN
  7. Itaca Hostel
  8. Jam Hostel Barcelona
  9. 360 Hostel Barcelona
  10. Sant Jordi Hostel Rock Palace

Campings Barcelona

Info over campings in de buurt van Barcelona

Appartementen Barcelona

OK Apartment Barcelona

Info over appartementen in Barcelona

Info over appartementen in Barcelona

Info over appartementen in Barcelona

barcelona bezienswaardigheden stedentrip
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.37%) 7821 reviews
15 juni 2020 Chantal: "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de bezienswaardigheden in Barcelona."