Home / Vervoer / Vliegen / Vliegveld Reus

Vliegveld Reus Barcelona

Luchthaven Reus in de buurt van Barcelona

Vliegveld Reus Barcelona

Alles over van en naar vliegveld Reus Barcelona. Reus airport REU Barcelona, de luchthaven van Reus vlakbij Barcelona. Hoe kom je met de bus of trein van airport Reus naar Barcelona?

Van vliegveld Reus naar Barcelona

Busdienst van luchthaven Reus naar Barcelona

De snelste manier om van het kleine vliegveld Reus naar Barcelona te reizen is met de directe bus verbinding van Hispano Igualadina. De afstand met de bus van vliegveld Reus naar Barcelona is 105 km. De directe busverbinding van busmaatschappij Hispano Igualadina duurt ongeveer anderhalf uur. De bus zet u af bij Estació de Sants – het grootste treinstation van Barcelona. Vanaf hier kunt u met de metro, trein, bus of taxi verder reizen. De groene metrolijn (L3) brengt u in tien minuten van Station Sants naar Plaça de Catalunya in het centrum van Barcelona.

De vertrektijden van de bus op vliegveld Reus zijn aangepast aan de vluchttijden (ook bij kleine vertragingen). Tickets koopt u op de website van Hispano Igualadina of direct bij de buschauffeur. De tickets bedragen €14,00 voor een enkele reis en €24,00 voor een retour. Reserveren is volgens de busmaatschappij niet nodig. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van het vervoersbedrijf +34 902 29 29 00.

Trein en bus/taxi naar Barcelona centrum

Tussen Barcelona en Reus treinstation (centrum Reus) kunt u ook de trein nemen van Renfe. Exacte reistijden vind u op de website.

De treinstations in Barcelona waar de trein stopt of vertrekt zijn:

  • Barcelona-Estacio de Franca
  • Barcelona-Passeig de Gràcia
  • Barelona-Sants

Tussen vliegveld Reus en treinstation Reus zult u of een taxi moeten nemen of de openbare bus naar het vliegveld.

Tip: Neem géén taxi van Barcelona centrum naar vliegveld Reus. Dit zal u minimaal 150 euro kosten.


Waar ligt vliegveld Reus Barcelona?

barcelona bezienswaardigheden stedentrip