Barcelona / Vervoer / Vliegen / Vliegveld Girona

Vliegveld Girona Barcelona

Van en naar luchthaven Girona Barcelona GRO

Vliegveld Girona

Alles over van en naar vliegveld Girona Barcelona. Luchthaven Girona airport GRO op 95 km van het centrum van Barcelona. Hoe kom je met de trein of bus van vliegveld Girona naar Barcelona?

Van vliegveld Girona naar Barcelona - bus

Het vliegveld Girona (Aeroporta Girone - Costa Brava) ligt 95 kilometer buiten Barcelona en op 14 kilometer naast Girona. Een taxi van vliegveld Girona naar het centrum van Barcelona zal zeker 150 euro kosten. De makkelijkste manier om naar Barcelona (busterminal Estacio del Nord) te reizen is met de pendelbussen van BarcelonaBus. De vertrektijden van de bus zijn afgestemd op de vertrek,- en aankomsttijden van vluchten op luchthaven Girona. Meestal vertrekt de bus een half uur nadat een vliegtuig is geland op vliegveld Girona. De rit duur ongeveer 70 minuten.

Wilt u gerust op reis en uw tickets eenvoudig vooraf geboekt hebben dan kan dan via deze website.

vliegveld girona bus barcelona
T-1 Anada (Single) Barcelona - Girona Vliegveld

16 euro enkele reis. Het kan worden gekocht op het station van Barcelona (C / Ali Bei, 80), het station van Girona (Plaza España s/n) en het boekingskantoor op de luchthaven van Girona en zelfs online.

vliegveld girona
T-2 Anada i Tornada (Retour) naar Barcelona -Girona Vliegveld

32 euro retour. Geldigheidsduur van 30 dagen. Te koop op het station van Barcelona (C / Ali Bei, 80), het station van Girona (Plaça Espanya s / n) en het boekingskantoor op de luchthaven van Girona en zelfs online.

Let op: Zorg ervoor dat u de juiste bus pakt. Barcelona Bus rijdt twee routes, een van en naar het vliegveld van Girona en een van en naar het centrum van Girona.

Van vliegveld Girona naar Barcelona - trein

Deze optie is alleen aanbevolen in het geval dat er geen bussen rijden rechtstreeks van barcelona's Estació del Nord naar het vliegveld van Girona GRO. (Hou o.a. rekening met afwijkingen op Estació del Nord op 25 december, 26 december en 1 januari).

U kunt naar Girona centrum van Barcelona met de trein met RENFE. Vanaf daar kunt u naar de luchthaven Girona met de bus vertrekken van Girona busstation, die zich bevindt op dezelfde locatie als het treinstation.

De kosten voor de trein is afhankelijk van het type trein ongeveer 6 tot 7 euro. Wij raden sterk aan om een trein genaamd nemen "Catalunya Express " te nemen en vermijd elke trein "Regional ". Catalunya Express duurt een uur naar Girona en regionale kan ongeveer 1 uur en 45 minuten duren. U kunt de dienstregeling controleren op de RENFE website www.renfe.es


Waar ligt vliegveld Girona Barcelona?

barcelona bezienswaardigheden stedentrip
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.38%) 526 reviews
3 mei 2021 : "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Barcelona."