Barcelona / Bezienswaardigheden / Stadion Barcelona

Camp Nou stadion FC Barcelona

Stadion Barcelona bezoeken? Camp Nou stadiontour & tickets

Camp Nou stadion Barcelona

Bezoeken en rondleiding in het Camp Nou stadion van FC Barcelona. Museum & Camp Nou Experience, tickets, rondleiding, stadiontour, kaarten, openingstijden en wedstrijden bezoeken van het Barcelona stadion

Camp Nou stadion Barcelona bezoeken & Tickets

Adres Carrer d'Aristides Maillol 7-9 Barcelona
Metro
  • Metrohalte Collblanc (Lijn 5) of Palau Reial (Lijn 3).
  • Metrohalte Palau Reial ligt het meest gunstig voor de ingang van de tour door het stadion.
Tickets rondleiding
  • Tickets Camp Nou Experience tour € 26 (Reserveer online)
  • Open Tickets (Niet vast aan tijd en datum) € 32 (Reserveer online)
  • 0-3 jaar gratis entree stadion
  • 4-10 jaar en 70+ € 20 per ticket
  • Nieuw: Tickets Stadiontour Plus (Incl. Virtual Reality) € 35 (Reserveer online)
Tickets reserveren

Tip: Wilt u wachtrijen voor Camp Nou tickets aan de kassa voorkomen? Bestel hier eenvoudig uw skip the line tickets. Maakt u ook gebruik van de Hop-on-hop-off bus? Dan is deze aanbieding voordeliger met een speciaal combi-ticket.

Wedstrijd FC Barcelona bezoeken? Hier de beschikbaarheid van tickets:

Bijzonderheden stadion

Check de openingstijden van het Camp Nou stadion om teleurstellingen te voorkomen. Op de dag van een wedstrijd is vaak alleen het museum open en kan geen stadiontour met rondleiding gedaan worden. Bekijk hier het speelschema. Bij Europese wedstrijden van FC Barcelona is het stadion zelfs de dag van tevoren gesloten. Openingstijden vindt u hier.

Camp Nou stadion FC Barcelona bezoeken

Bezoek de Camp Nou Experience: Het fantastische Camp Nou stadion Barcelona en het museum van één van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld, FC Barcelona! Zelfs als u geen grote voetbalfan bent, zult u verbaasd zijn bij het bezoeken van de stadiontour. Leer tijdens de rondleiding door het voetbalstadion meer over het bijzondere verhaal van een voetbalelftal dat een stad, de Catalaanse regio en zelfs hun Catalaanse taal vertegenwoordigd. FC Barcelona is daarmee de identiteit van de Catalanen geworden, maar ook de Nederlandse voetbalgeschiedenis heeft met o.a. Johan Cruijf zijn sporen hier achter gelaten. Barça "més que un club", oftewel "meer dan een club".

camp nou
Camp Nou Experience FC Barcelona
tickets camp nou

Camp Nou Experience Tour & Museum FC Barcelona

Het ticket voor de Camp Nou Experience omvat toegang tot het museum, het indrukwekkende Camp Nou voetbalstadion en de interactieve zone, waar u de mooiste momenten van FC Barcelona kunt meebeleven. De audioguide (Nederlands) geeft u een rondleiding door het stadion en het FC Barcelona Museum in uw eigen tempo. U zult alles zien bij deze rondleiding in het FC Barcelona stadion: de kleedkamers, de spelerstunnel, de perskamer, commentator boxen en natuurlijk het Camp Nou-museum met alle grote prijzen van FC Barcelona. De club heeft o.a. vijfmaal de Champions League, 30 keer de nationale beker en 26 maal het landskampioenschap gewonnen. Tijdens de rondleiding wandelt u in uw eigen tempo een vaste route door het stadion en krijgt u op alle bijzondere plekken de kans (met foto-trucage) op de foto te gaan met uw favoriete Barcelona spelers. U zult ongeveer anderhalf uur kwijt zijn met uw Experience tour.

Tickets Camp Nou stadiontour vooraf regelen?

Bestel hier uw skip the line tickets online voor de rondleiding van de Camp Nou Experience. U bestelt uw tickets eenvoudig vooraf en voorkomt wachtrijen bij de kassa van het stadion. Check altijd de openingstijden van het FC Barcelona stadion om teleurstellingen voor deze FC Barcelona stadiontour te voorkomen.

Wedstrijd FC Barcelona bezoeken?

De ultieme droom van elke voetballiefhebber is een wedstrijd van FC Barcelona bijwonen in het stadion. Het kopen van kaarten is niet altijd eenvoudig. Een makkelijke en betrouwbare manier om kaarten voor een voetbalwedstrijd te kopen is via deze aanbieder.


Video: Camp Nou Experience

 


Hoe bereikt u het Camp Nou stadion met de metro?

Het Barcelona stadion is eenvoudig te bereiken per metro. De dichtstbijzijnde metrohalte voor het bezoeken van de stadiontour is metrohalte 'Palau Reial' van de groene metrolijn 3. Vanaf deze metrohalte loopt u alleen de straat 'Carrer de Marti i Franques' af. Na 500 meter loopt u vanzelf de ingang voor de Camp Nou Experience binnen.

Als alternatieve halte kunt u metrohalte 'Collblanc' nemen van metrolijn 5. Loop hierbij de straat 'Travessera de les Corts' in en volg deze 300 meter. Hierbij komt u echter bij de verkeerde zijde van het stadion uit en zult u nog linksom een stuk langs het stadionterrein moeten lopen. Voor het bezoeken van wedstrijden van FC Barcelona is deze halte geschikter, aangezien dan alle zijpoorten wel open staan.

FAQ Stadion Barcelona bezoeken

Moet je tickets kopen voor Camp Nou?

Voor de rondleiding door het FC barcelona stadion en de Camp Nou Experience zult u tickets moeten kopen. Standaartickets kunt u online reserveren en zijn te koop vanaf 26 euro.

Wat kost de entree van Camp Nou?

Tickets voor de Camp Nou Experience kunt u online reserveren en zijn te koop vanaf 26 euro.

Kan ik op een wedstrijddag het stadion bezoeken?

Op de dag van een wedstrijd is vaak alleen het museum open en kan geen stadiontour met rondleiding gedaan worden.

Hoe bereik je het stadion in Barcelona?

Vanaf de metrohaltes Palau Reial of iets verder Collblanc staat u binnen tien minuten bij de ingang van de Camp Nou Experience.

fc barcelona stadion bezoeken
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.38%) 526 reviews
3 mei 2021 Chantal: "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Barcelona."