Barcelona / Bezienswaardigheden / Gaudi Experience

Gaudi Experience Barcelona

Beleef de 4D Gaudi Experiencia bij Park Güell

Gaudi Experience Barcelona<

Alles over Gaudi Experience bij Parc Guell in Barcelona, een 4D Gaudi Experience: Tickets, openingstijden van deze spectaculaire show voor jong en oud.

Info Gaudi Experience 4D bezoeken

Adres Carrer de Larrard 41, Park Güell
Metro Metrohaltes Lesseps of Vallcarca (Metrolijn L3)
Tickets
  • Tickets volwassen: 9 €
  • Onder 14 en 65+: 7,5 € entree

Tip: Bestel hier uw tickets online

Openingstijden
  • Winter (november - maart): 10:00 - 17:00 uur
  • Zomer (april - oktober): 10:00 - 19:00 uur

Wat is de Gaudi Experiencia?

Vlak bij de ingang gelegen van het bekende Park Güell ligt de Gaudi Experience 4D. Neem met de Gaudi Experience een interactieve en 4D reis door het creatieve universum van het genie van de modernistische architectuur in de Gaudí experiencia.

Dankzij het Scope-scherm, 7.1 surronde sound, driedimensionaal zicht en bewegende stoelen met speciale effecten, kunt u uit de eerste hand ontdekken hoe de natuur de inspiratie was voor de creaties van Antoni Gaudi en de belangrijkste iconen: een bos dat verandert in torenhoge kolommen, schoorstenen verbergen een leger van krijgers, een dak dat een drakenhuid onthult...

Tijdens een stedentrip Barcelona met kinderen mag deze attractie zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek, maar ook volwassenen zullen vijftien minuten adembenemend deze virtuele reis maken tijdens de Gaudi Experience.

Video: voorproefje Gaudi Experience

 


Locatie Gaudi Experience 4D & Park Guell in Barcelona

De Gaudi Experience ligt vlakbij de ingang van het bekende Park Guell. Wanneer u het park via de hoofdingang verlaat kunt u via de hoofdstraat Carrer de Larard de heuvel afdalen. Na ongeveer 100 meter komt u aan de rechterkant de Gaudi Experience tegen.

barcelona bezienswaardigheden stedentrip
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.38%) 12 reviews
22 oktober 2023 : "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden en wat te doen in Barcelona stad."