Barcelona / Blog / Foto's Sagrada Familia

Sagrada Familia in 20 foto's

De Sagrada Familia in beeld; de mooiste foto's van Gaudi's kerk

foto sagrada familia

Welkom op de Blog van Barcelonapagina.nl: De beste tips en interessante artikelen voor activiteiten tijdens een stedentrip in Barcelona.

De Sagrada Familia in 20 foto's

Gaat u binnenkort op bezoek bij de Sagrada Familia in Barcelona? Lees dan op deze pagina alle informatie om uw bezoek voor te bereiden. De onvoltooide kerk van Gaudi heeft helaas lange wachtrijen wanneer u uw bezoek niet vooraf reserveert. Bestel uw tickets daarom altijd eenvoudig vooraf, zodat u bij uw bezoek geen tijd verliest bij de ingang van de kathedraal van de Sagrada Familia.

Sagrada Familia Barcelona Kathedraal Gaudi Barcelona gaudi's sagrada bezoeken
foto's van de sagrada familia
toren van de Sagrada Família
Lichtinval van de onvoltooide kerk van Gaudi
Pilaren van de beroemde kerk in Barcelona
Het koor van de kerk
De passie facade van de sagrada Entree Sagrada Familia de gevel met de lijdensweg van Jezus
altaar van La Sagrada Familia
Inside the catedral of Gaudi
De passiegevel van de Sagrada Familia Vele details uit het geboorteverhaal van Jezus Ingang Sagrada La Sagrada Família
Uitzicht vanaf de toren van de Sagrada Familia in Barcelona
kerkorgel van de sagrada kerk

Sagrada Familia bezoeken?

Bent u na bovenstaande foto's van de Sagrada Familia al opgewarmd? Deze bezienswaardigheid mag absoluut niet ontbreken tijdens uw stedentrip in Barcelona. De schitterende details en de prachtige en kleurrijke lichtinval zijn in het echt nog indrukwekkender dan op de foto's. Een ideaal tijdstip om de Heilige kerk te bezoeken voor de mooie foto's is er niet. Eigenlijk heeft de kerk bij zonnig weer altijd een schitterende lichtval. Combineer uw bezoek ook meteen met een bezoek aan een van de torens van de passie-gevel. Zowel tickets voor het bezoeken van de kerk zelf als voor het beklimmen van de torens moet u altijd uw tickets tijdig vooraf reserveren. Informatie over uw bezoek en tickets kunt u uitgebreid lezen op deze pagina over de Sagrada Familia.

barcelona blog
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.38%) 12 reviews
22 oktober 2023 : "Fantastische stedentrip Barcelona gehad door de goede tips over de activiteiten, bezienswaardigheden en wat te doen in Barcelona stad."