Home / Blog / Goedkope stedentrip & Aanbiedingen

Goedkope stedentrip Barcelona

Een overzicht van voordelige vliegreizen & stedentrips Barcelona

foto sagrada familia

Welkom op de Blog van Barcelonapagina.nl: De beste tips en interessante artikelen voor activiteiten tijdens een stedentrip in Barcelona. Een aantal voordelige aanbiedingen van stedentrips inclusief vliegreis:

Aanbiedingen stedentrip Barcelona (incl. vliegreis)

De goedkoopste stedentrips Barcelona vindt u meestal door een hotel te boeken in combinatie met een vliegticket. De enorme variatie in prijzen hangt vooral af van de vertrektijd en de luchthaven van vertrek (low-budget maatschappijen). Ook is de lokatie van uw hotel sterk van invloed op de totaalprijs. In dit artikel leest u meer over de beste wijken voor uw hotel in Barcelona. Klik op een van de aanbiedingen voor meer informatie over de stedentrip Barcelona inclusief vliegreis.

stedentrip Barcelona stedentrip Barcelona aanbieding

Checklist stedentrip Barcelona boeken

Wanneer u een stedentrip boekt let u dan op de volgende zaken die uw prijs sterk beïnvloeden:

  • Op welke van de drie luchthavens vliegt u? Barcelona BCN El Prat is de luchthaven naast de stad. Vanaf dit vliegveld bent u in 20 minuten met de taxi of metro in het centrum van Barcelona. Vliegveld Girona ligt op 95 kilometer afstand van de stad, hoewel de verbindingen van BarcelonaBus goed aansluiiten op de binnenkomende vluchten. Vliegveld Reus ligt nog verder op 105 kilometer afstand.
  • De low-budget maatschappijen vliegen soms vanaf luchthaven Brussel Charleroi (hoge parkeerkosten en de luchthaven ligt nog eens 45 minuten rijden onder Brussel) waarbij er flink wat extra vervoerskosten bijkomen.
  • Aanbiedingen van vliegreizen zijn meestal de hele vroege tijdstippen of extreem late tijdstippen.
  • Check altijd de lokatie van het hotel. Een interessant artikel over de beste wijken voor een hotel in Barcelona leest u hier. Een mindere lokatie hoeft niet erg te zijn, zolang u maar vlakbij een handig metrostation bij uw hotel heeft. Alle bezienswaardigheden zijn flink over de stad verspreid, dus uw hele stedentrip zal van de metro afhankelijk zijn.
barcelona stedentrip